RMG

Az NG Project Kft. büszke arra, hogy hazánkban az RMG Messtechnik GmbH innovatív termékeinek kizárólagos hazai disztribútora és rendszer integrátora!

Az RMG gázmérő termékei a legújabb fizikai és kémiai mérési módszereket alkalmazzák, lehetővé téve a gázmennyiség és gázminőség pontos mérését és elemzését.

Az RMG portfólióban számos olyan termék található, amelyek támogatják az energiahatékony és környezetbarát energiaellátást. Az energiatartalom kiszámítása számítógépek segítségével történik, amelyek figyelembe veszik a gázelemzési értékeket, és számos különböző számítási formulát alkalmazhatnak a követelményektől függően.

RMG TERMÉKEK

Az RMG termékei teljesen integrálhatóak, előre hangoltak és összeszereltek, így azonnal használatra készek. Szakértő csapatunk áll rendelkezésére, hogy a lehető legjobb megoldást találja az Ön igényeihez.

Tekintse meg az RMG termékeit webshopunkban, és kezdje el az ipari gázmérés folyamatát a legmagasabb színvonalon!

Gázmennyiség mérése

Az RMG zászlóshajó mérőműszere: legnagyobb pontosság és mérési tartományok.
A GT400 sorozat az ultrahangos mérőtechnológia folyamatos termékfejlesztésének csúcsteljesítménye. A szenzortechnológia nyomásálló kialakítása miatt különösen magas hangteljesítményszint áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a mérő érzéketlenségét az interferenciákra, még kritikus telepítési feltételek mellett is.
A Virtuális Mérőút Technológia (VMPT) az összes GT400 gáz ultrahangos mérőhöz elérhető. A VMPT virtuális ellenőrzési mérési módszert biztosít további mérőalkatrészek hozzáadása nélkül.

A TRZ03 sorozat egy kiforrott technológia kiváló képviselője, amelyet jó ár-érték arányának köszönhetően széles körben alkalmaznak a földgáziparban.

A terméket mind a szállítóvállatok (TSO-k) csővezeték-hálózataiban, mind az elosztóhálózat-üzemeltetők (DSO-k) átadóállomásain használják, amikor nagy mérési pontosságra van szükség az őrzés-átadási műveletekhez, rövid bemeneti távolságokra, robosztus és alacsony karbantartási igényű készülékekre. A klasszikus mechanikus görgős számláló és az elektromos impulzus kimenetek mellett a mérő opcionálisan felszerelhető egy kódolóval a mérőállás soros továbbítására.

Gázminőség mérése

A PGC 9300 gáz kromatográf alkalmas a földgáz, a biogáz és a power-2-gas technológiából származó gáz és ezek vegyes gázai összetételének elemzésére. Minden alkalmazáshoz elérhető a kínálatban egy PGC változat, így biztosan megtálalja az Ön igényeinek megfelelő terméket.
A gázkomponenseket az elemző számítógép további értékek, például a felső és alsó fűtőérték, a standard sűrűség és a Wobbe-index kiszámításához használja fel. A Process Gas Chromatograph-ot a PTB hivatalosan jóváhagyta a földgáz, a biogáz és a 5% -os O2 és 20% -os H2 aránnyal rendelkező földgáz számára.