NGP ipari automatizálási megoldások

Különböző környezetekre tervezett ipari automatizálási megoldásainkkal biztonságosabbá, hatékonyabbá és kontrolláltabbá teheti ipari, erőművi, vagy egyéb gyártási működését. Ismerje meg az NG Project saját fejlesztésű megoldásait, és induljon a termelés!

SLC (Sea Logic Controller) – Általános kontroller

„Egy termék, végtelen ipari megoldás”

Az NG Project bemutatja az egyedi fejlesztésű Sea Logic Controller vezérlő hardverét. Az SLC igény szerint konfigurálható, a rendszer a legmodernebb PLC technológiára támaszkodva, egyedi igényeknek megfelelően szabadon programozható. Távoli eléréssel vagy közvetlenül, saját touch screen displayen keresztül, illetve nyomógombbal is vezérelhető.

Az SLC vezérlő hardver egy általános B&R X20 alapokra épülő, szabadon programozható PLC alapú 19″ rack kivitelű, az NG Project saját fejlesztésű eszköze, „az ipar IPhone-ja”. Bármilyen ipari, vagy háztartási környezetben elhelyezhető, funkcionalitása a webshopunkból letölthető alkalmazásokkal bővíthető. A készülékbe töltött applikációk tárháza gyakorlatilag végtelen, egyedi igények kiszolgálására fejlesztői csapatunk készen áll.

Vásárlásával nem csak egy remek vezérlő egységet szerezhet be, hanem olyan szoftvereket is, amelyek még jobban megfelelnek az igényeinek. Az általunk kifejlesztett innovatív alkalmazási módokra alább mutatunk néhány példát.

Válassza SLC termékünket, ha a legmodernebb és leginnovatívabb megoldásokat keresi ipari igényeihez!

Termékadatlap

Alkalmazási lehetőségek

Barflow – Valós idejű számítómű

Valós idejű hozammérés minőség korrekcióval, turbinás, mérőperemes és ultrahangos mérőeszközökhöz.

Részletek és adatlap

μTM – Kompakt állomásfigyelő és vezérlő

Ipari objektumok vezérlésének és szabályozásának megoldására. Kompakt, könnyen paraméterezhető, cserélhető eszköz.

Részletek és adatlap

Sidor – Szagosítás vezérlő

Szagosítás vezérlő, egyedi és redundáns rendszerekhez.

Részletek és adatlap

PBMI – Modbus-TCP/ Profibus motor vezérlő

Kompakt Profibus DP alapú redundáns intelligens motor vezérlő, egyedi és redundáns rendszerekhez.

Részletek és adatlap

QMC – Minőségmérő vezérlő

Quality Measurement Controller, mely alkalmas minőségmérő eszközök adatainak gyűjtésére, mérések szinkronizálására, és mintaáramok kezelésére.

Részletek és adatlap

NG ÁFSZ

SCADA funkciókkal ellátott elosztott irányítási rendszer. Gáziparban bizonyított megbízható rendszer, kifejezetten nemzetközi mérőállomások és kompresszor állomások vezérlésére és felügyeletére. A termék megvalósítása a megrendelő igényeinek megfelelően egyedi vezérlési, illetve optimalizálási logikák mentén történik.

Részletek és adatlap

Weggas EEx (Wlan Ethernet Gps Gprs Analog-digital-io Sytem ) modul

Robbanás biztos környezetben is működő adatgyűjtő, adatanalizáló és továbbító eszköz,amely telefonos hálózaton és vezeték nélkül is képes kommunikálni ModBUS protokoll használatával, közvetlen OPC kapcsolat. Önműködő vezérlésének köszönhető minimális áram felvétel, saját gyártmányú RB környezetben alkalmazható áramforrásunk segítségével akár 2 év autonóm külső táplálás nélküli működés! WLAN Bridge, Accespoint vagy Router funkciók RB tereken.

Robbanás biztos (RB) eszközök

Az ExPS – robbanásbiztos áramforrás elsődlegesen a Weggas modul tápellátására szolgáló, potenciálisan robbanásveszélyes környezetben történő alkalmazásra kifejlesztett berendezés. Alapkiépítésben a rendszer 140Ah, 3,6V DC (NG-BATT-140-036-B-N) elemcsomagot tartalmaz. A típusválasztéknak megfelelően skálázható a kapacitás- és a feszültség- tartomány.