Bernecker & Rainer – Az ABB csoport tagja

Cégünk a Bernecker & Rainer termékek hazai disztribútora és rendszer integrátora!

A B&R Industrial Automation egy osztrák székhelyű vállalat, amely ipari automatizálási megoldások és technológiák fejlesztésével, valamint gyártásával foglalkozik. A vállalat 1979-ben alakult, manapság a gépek és gyárak automatizálásának vezető globális megoldásszállítója, és az ABB Robotika és Diszkrét Automatizálás részlegén belül a gépautomatizálásért felelős.

A B&R már több mint 40 éve folyamatos innovációval és erős partnerséggel biztosítja ügyfeleinek az automatizálás legjobb megoldásait. Az ABB-vel közösen a B&R az egyetlen vállalat a világon, amely a robotika, az automatizálás és a szoftverek teljes portfólióját kínálja.

A B&R erős hangsúlyt helyez az innovációra, és számos technológiai újítást vezetett be az ipari automatizálási piacra. Az egyik ilyen innováció a nyitott architektúrájú rendszerek, amelyek lehetővé teszik a különböző gyártók eszközeinek integrálását egyetlen rendszerbe. Emellett a B&R vezető szerepet játszik az ipar 4.0 és az okos gyárak terén is.

A B&R Industrial Automation globális vállalat, amely jelen van több mint 70 országban, és 3800 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. A vállalat folyamatosan növekszik és bővíti piaci részesedését az ipari automatizálási piacon.

X20

Az X20-szal a Bernecker & Rainer új, mértékadó rendszert vezetett be. A rendszert a felhasználók igényeinek figyelembe vételével a költséghatékonyságot szem előtt tartva fejlesztették ki. Az X20 rendszer univerzális megoldás bármilyen ipai folyamatirányítási feladat ellátásához.

Aprol System

Az APC 910 a legmodernebb PC komponensekkel biztosítja a rendelkezésre állást hosszú éveken keresztül. A PC infrastruktúrát úgy optimalizálták, hogy maximális számítási teljesítményt és optimális adatátvitelt nyújtson. Az APC910 kihasználja a moduláris kiegészítő komponensek előnyeit, mint például az interfészmodulok és a tömeges adattároló eszközök (merevlemez, SSD, CFast kártya), amelyek jelentősen egyszerűsítik az állománykezelést. Nincs szükség folyamatos módosításokra az idő során, ami további költségelőnyöket eredményez.

Power Panel

Power Panel Integrált vezérlés, működtetés és vizualizáció területén számít optimális megoldásnak. Kínálatunkban kompakt és intelligens panelek széles választéka érhető el a kis- és közepes méretű automatizálási, valamint ipari folyamatirányításai feladatokhoz.

https://www.br-automation.com/en/