Sztorink

Az NG Project Kft. közel 20 éve indult útjára azzal a céllal, hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat nyújtson az ipari folyamatirányítás, az ipari- és okosotthon megoldások és a zöld- és megújulóenergia terén. Az évek során folyamatosan fejlődtünk és bővültünk, és ma már két telephellyel rendelkezünk Gödöllőn és Miskolcon.
Székhelyünk Miskolcon található, ahol a legmagasabb minőségi elvárásokat támasztó szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinknek. A munkatársaink száma folyamatosan növekszik, jelenleg 23 fő dolgozik velünk, akik mindannyian magas szakmai színvonalú hozzáállással rendelkeznek.

Hitvallásunk

Hitvallásunk szerint mindig a legjobb megoldást keressük az optimális működés érdekében. Hisszük, hogy csak magas szakmai színvonalú munkatársakkal, a legjobb eszközökkel és munkakörülményekkel lehet megvalósítani a legmagasabb minőségi elvárásokat. Elkötelezettek vagyunk a minőség felé, amelyet alátámaszt ISO 9001 minősítésünk is, mellyel 2006 óta rendelkezünk.

Szolgáltatásaink

Tapasztalt szakembergárdánk a következő területeken biztosítja az Ön elégedettségét:
• Irányítástechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása
• Erősáramú berendezésekkel kapcsolatos érintésvédelmi és villámvédelmi tervezések, engedélyeztetések, kivitelezések és felülvizsgálatok
• Hitelesített méréstechnikai megoldások bevezetése
• Biztonságtechnikai és robbanásbiztos terek tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése és felülvizsgálata
• Energetikai rendszerek tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése
• Alternatív energia hasznosításának tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése

 

Partnereink

Az NG Project Kft. mindig azon dolgozik, hogy a lehető legjobb minőségű szolgáltatásokat és termékeket nyújtsa ügyfeleinek. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítunk beszállítóink és együttműködő partnereink kiválasztására is.

 
Tartarini Hungary Kft.
 
FIBARO
 
RMG Messtechnik GmbH
 
Bernecker + Rainer Industrie Elektronik Ges.m.b.H.
 
Dial-Comp Kft.
 
VST System Kft.
 
Smart Electronic APC Eurolog Kft.
 
CoreComm si Kft.
 
Ép-Gépész Holding Kft.
 
Bartec Hungary Kft.
 
DL1 Kft.
 
Sonepar
A Tartarini Hungary Kft. az olasz O.M.T. Tartarini S.r.I. gázipari gépészeti termékeinek magyarországi teljes jogú forgalmazója, kiemelt partnere.
Az NG Projekt Kft. a FIBARO termékek hazai disztribútora és rendszer integrátora.
Cégünk az RMG Messtechnik GmbH kizárólagos hazai disztribútora és rendszer integrátora.
Az NG Project a Bernecker + Rainer Industrie Elektronik Ges.m.b.H. OEM partnere és az általuk gyártott ipari automatizálási eszközök rendszerintegrátora.
Vállalatunk a Dial-Comp kft. által szállított automatizálási, ipari elektronikai és biztonságtechnikai termékekkel dolgozik.
VST System Kft.
Smart Electronic APC Eurolog Kft.
CoreComm si Kft.
Ép-Gépész Holding Kft.
Bartec Hungary Kft.
DL1 Kft.
Sonepar Magyarország Kft.
 

Tanúsítványaink

MSZ EN ISO 9001

Cégünknél 2006-ban bevezetésre került az ISO minőségirányítási rendszer, ezzel is törekedve a megrendelői igények színvonalas kielégítésére. (Nyilatkozat, Tanúsítvány)

SCCp (SK-SCC Austria)

Cégünk 2019-ben bevezette és azóta működteti az irányítástechnikai, energetikai, méréstechnológiai, erősáramú és robbanásbiztos rendszerek és berendezések tervezése, engedélyezése, gyártása, kivitelezése, forgalmazása, ellenőrzése, felügyelete és karbantartása biztonsági rendszert, amely alapján a rendszer megfelel a SCCp: 2011 (SK-SCC Austria) szabvány követelményeinek. (Nyilatkozat)

OAH

Rendelkezünk OAH (Országos Atomenergia Hivatal) szakmagyakorlási jogosultsággal.

Ezeken felül munkatársaink az alábbi képesítésekkel rendelkeznek:

  • Villamos berendezések teljes körű felülvizsgálata
  • Norma szerinti villámvédelmi berendezések tervezése és létesítése
  • Villámvédelmi rendszerek felülvizsgálata
  • Épület automatizálási rendszerek tervezése és kivitelezése
  • Blockchain szakértői tevékenység

Referenciáink

 
Földgázszállító Zrt.
 
Rádioaktív Hulladékokat Kezelő KNK
 
Borsodchem Zrt.
 
TEVA Zrt.
 
OPUS Tigáz Zrt.

Irányítástechnikai rendszerek tervezése, fejlesztése és rekonstrukciója. Szünetmentes villamosenergia ellátási rendszerek felülvizsgálata és karbantartása. Állandó tervezői és karbantartói feladatok. Mobil robbanómotoros és egyéb meghajtású gépek, berendezések, szerszámok felülvizsgálata és karbantartása. Telemechanikai rendszer szoftver- és hardverelemeinek javítása.

Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló felszín alatti létesítményeinek kiviteli tervezése, valamint a kis- és közepes aktivitású radioaktív hulladékok végleges elhelyezésére szolgáló Nemzeti Radioaktív Hulladéktároló Felszíni létesítménye I. ütemének munkái.

BorsodChem Zrt. területén található Gőz üzem megbízásából nyomás alatti gázvezeték fúrása, valamint a projekt megtervezése.

A gyógyszergyár területén létesítendő kogenerációs gázturbinás kiserőmű kisfeszültségű, erősáramú és irányítástechnikai tervezése, valamint a kivitelezés támogatása.

Meglévő földgáz nyomásszabályozó állomásokon, az állomások technológiai üzemvitelét ellenőrző távfelügyeleti rendszer terepi eszközeinek telepítése és beüzemelésének támogatása.

Az NG Project Kft. arra törekszik, hogy partnereivel hosszú távú együttműködést alakítson ki, amelynek alapja a kölcsönös bizalom és a minőségi szolgáltatások nyújtása. Ha Ön is szeretné az NG Project Kft. megbízható és professzionális szolgáltatásait igénybe venni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba és ismerje meg a mi világunkat!